Tuotteet ja palvelut

 

cT Services palvelee laajasti mastorakenteisiin luettavaa tuotekirjoa matkapuhelinmastoista merimerkkeihin. Comtower on erikoistunut olemassa olevien rakenteiden analysointi-, huolto- ja kunnossapitopalveluihin. Meillä on tarjolla Suomen kattavin asiantuntemus tänne rakennetuista mastotyypeistä ja teräsrakenteista. Käytössämme ovat Euronormiston - sekä sen kansallisten liitteiden (NA/Fi) mukaiset suunnitteluohjelmistot ja korkeiden teräsrakenteiden suunnittelun AA-pätevyys.

cT Telecom palvelee tietoliikenneoperaattoreita ja muita mastorakenteita hallinnoivia, rakentavia ja ylläpitäviä yhteisöjä, kuten sähköverkko-, energia- ja tuulivoimayhtiöitä sekä puolustushallintoa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki tässä liiketoiminnassa käyttävät mastotyypit sekä niiden tarvitsemat rakentamispalvelut kokonaisuudessaan -suunnittelusta laiteasennuksiin ja käyttöönottoon.

cT Infra tarjoaa tuotteita ja palveluja mm. lentokenttien sekä urheilustadioneiden vaativiin ulkovalaistustarpeisiin sekä meriliikenteen opasteisiin. Tämän sektorin tuotealueelle sisältyvät myös rakennuksiin, kuten vesitorneihin, viljasiiloihin, tms. integroitavat mastorakenteet ja niiden vaatimat rakennusteknisen suunnittelun sekä toteutuksen.

 Comtower Finland Oy      Sibeliuksenkatu 3, FI-08100 Lohja, Finland      etunimi.sukunimi@comtower.fi