Comtowerin vuosi 2017 oli vilkas

Tietoliikennemastoja ja antennipylväitä toimitimme kaikille operaattoreille yhteensä yli 40 kohdetta. Eteläisin Raaseporiin ja pohjoisin Ouluun. Uudisrakentamisen rintamalla siis kyseessä oli normaali vuosi.

Muiden tuotteiden ja palvelujemme saralla mm. valaisinmastojen toimitus Hki-Vantaan lentoasemalle jatkui runsaan kymmenen valaisinmaston toimituksella. Lentoasemalle toimitimme lisäksi valaisinmastojen VDGS-paikkakylttimastoja.

 

 

Lisäksi rakensimme Meritaidolle kolme linjataulumastoa helikopterityönä. Kaksi niistä Saaristomerelle ja yksi Selkämerelle. Meritaidolle toimitimme myös linjataulumastojen materiaaleja.

Merellä operoimme niin ikään Isokarin majakkasaarella, jonne toimitimme tietoliikennemaston helikopterirakentamisena. Tästä projektista kuvia myös etusivulla.

 

 

Erikoispalveluissamme yksi ehdottomasti mielenkiintoisin toteuttamamme projekti oli Fortumin ydinvoimalaitoksen käytöstä poistetun säämaston purkaminen Loviisassa räjäyttämällä. Itse räjäytystyöstä vastasi Puolustusvoimat harjoitustyönään.  
 

 

Muita vuoden 2017 aikana toteuttamiamme projekteja ja palveluja olivat mm. käytöstä poistettujen tukiasemien purkaminen sekä vapaasti seisovien mastojen vahvistaminen eri puolella Suomea. Työryhmiä piti kiireisenä myöskin laitetilaperustusten rakentaminen kymmeniin kohteiseen.

Näillä referensseillä on hyvä jatkaa vuoteen 2018.Comtower Finland Oy      Sibeliuksenkatu 3, FI-08100 Lohja, Finland      etunimi.sukunimi@comtower.fi